Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd

  • Κίνα Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ωκεανία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: Vasten
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 2,000,000-3,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2,000,000
Εξαγωγή pc: 70% - 80%

Εισαγωγή

Co. φωτισμού Vasten Shenzhen, ΕΠΕ

 

Η επιχείρηση σημαδιών νέου Vasten ιδρύθηκε το 2011 που είναι μια επιχείρηση που αφιερώνεται στη δημιουργία της τέχνης νέου υψηλών σημείων στον κόσμο. Με πάνω από το χωρίς σκόνη εργαστήριο 5000 τετραγωνικών μέτρων, οι αυτόματες γραμμές παραγωγής, εκσυγχρόνισαν εξοπλισμούς και 100 υπαλλήλους, 20 μηχανικούς, την ομάδα εργασίας 30QC etc.qualitified.

 

Το Vasten έχει πωλήσει 100.000 σημάδια τέχνης νέου στον κόσμο που χρησιμοποιούνται ευρέως στο λογότυπο εμπορικών σημάτων, σημάδια καταστημάτων, γαμήλιες σκηνές, εγχώρια διακόσμηση, λεωφόρος αγορών, διακόσμηση ξενοδοχείων, γεγονότα και ούτω καθεξής.

 

Κάθε τέχνη νέου σχεδιάζεται από την αληθινή καρδιά, λεπτολόγη χειροτεχνία, βελτιωθείτε συνεχώς, και συνεχίστε πάντα, καθιστά κάθε τέχνη νέου τέλεια. Από καθιερωμένος, Vasten έχει εμμείνει πάντα στην αποστολή " των φω'των τέχνης νέου επάνω το μέλλον μας». Οι σχεδιαστές μας έχουν σχεδιάσει την τέχνη νέου για τρεις ευρωπαϊκούς βασιλικούς γάμους. Το έργο τέχνης νέου μας έχει χαρακτηριστεί σε διάφορα σημαντικά μέσα συμπεριλαμβανομένου του βρετανικού BBC.

 

--Είμαστε κατάλληλοι για ISO9001, FCC, CE, ROHS, τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε πάνω από 200 χώρες. -Είμαστε ένας από τους επαγγελματικότερους κατασκευαστές για το σημάδι νέου των οδηγήσεων στην Κίνα. -Έχουμε τη γραμμή συσκευασίας των οδηγήσεων SMD μας, εστιάζουμε στη συνέπεια χρώματος, υψηλό efficiancy.

 

Guangdong, Κίνα, σημάδι νέου
 
Κίνα Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 1
Co. φωτισμού Vasten Shenzhen, ΕΠΕ

Το σημάδι νέου συνήθειας & οδήγησε την ευκίνητη λουρίδα νέου, RGB, προμηθευτής λύσης λουρίδων χρώματος ονείρου (από το 2011 έτος)
 
 

 

 

Ιστορία

Ιδρυμένη το 2009, η διεθνής Co. TOPATOM, ΕΠΕ παρέχει τώρα παγκοσμίως, υψηλός - λύσεις ποιοτικού γραμμικές φωτισμού βασισμένες στους εύκαμπτους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων. Είμαστε ειδικευμένοι στο εσωτερικό ή εξωτερικό οδηγημένο φως κορδελλών νέου για τις διακοσμητικές ή αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Έχουμε τα πιστοποιητικά Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, CE και ROHS για όλα τα προϊόντα μας.

TOPATOM έχει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο, την κατασκευή, το μάρκετινγκ και την υπηρεσία. Μετά από περίπου 8 έτη που ανάβουν τη συνεργασία προγράμματος με τους πελάτες, τα προϊόντα μας αποδεικνύονται ανώτερη απόδοση στην απόδειξη νερού (με μια προστασία εισόδου μέχρι IP68), τα UV ανθεκτικά, εξαρτήματα κοπής DIY & σύνδεσης και την ομοιόμορφη ελαφριά επίδραση νέου.

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

2009: TOPATOM ιδρύθηκε & το CE, ROHS πιστοποιήθηκε.

2008: Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης καταχωρήθηκε.

2009: Διεθνή έκθεση & Lighting+building δίκαιη Φρανκφούρτη φωτισμού παρουσίας HK.

2010: Ένα άλλο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομίας χρησιμότητας απονεμήθηκε.

2011: Το τσιπ SMD των υψηλών οδηγήσεων φωτεινότητας προωθήθηκε.

 

2013: Οι επιχειρήσεις επεκτείνονται και προϊόντα τσιπ SMD των οδηγήσεων επιτυγχάνοντας το seriation.

2014: Το εργαστήριο οπτικοηλεκτρονικής Senbe χτίστηκε.

2015: Να παρευρεθεί στο εξωτερικό στην έκθεση (LFI ελαφριές δίκαιες διεθνείς ΗΠΑ, & ηλεκτρική ενέργεια της Μέσης Ανατολής

Υπηρεσία

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:

1. Έχουμε ένα professinal και η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει ότι μπορούμε να προσφέρουμε τα πιό καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα στους πελάτες μας τακτικά.

2. να είστε κύριοι μιας επαγγελματικής ομάδας Ε&Α, εάν οποιοιδήποτε πελάτες έχουν οποιεσδήποτε νέες ιδέες για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, μας λένε την ιδέα σας, μπορούμε τέλεια να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τι έχετε κατά νου.

3. Σαν κατασκευαστή, εάν οποιοιδήποτε πελάτες χρειάζονται οποιαδήποτε ειδικά προϊόντα σχεδίου, μας στείλετε τα δείγματα pls, είμαστε σε θέση να κάνουμε τις νέες φόρμες για να αναπτύξουμε τις καλύτερες βασισμένοι στα δείγματα.

4. Η ιδιοκτησία δοκίμασε την ομάδα πωλήσεων, ακούμε πάντα την ανάγκη των πελατών υπομονετικά και υπολογίζουμε τι η ανάγκη πελατών, και προσφέρει τις επαγγελματικότερες προτάσεις και στην κατάλληλη επιλογή σε κάθε πελάτη.

5. Σαν εργοστάσιο και προμηθευτή, είμαστε όχι μόνο ικανοί να παρέχουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την ανταγωνιστική χονδρική τιμή στους πελάτες μας, αλλά και να έχουμε την ικανότητα να κάνουμε το ογκώδες producttion.

 

Ποιες είναι οι προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες #KINGS μας;

  • Χρωματισμένα σακάκια κατόπιν αιτήσεως για όταν δεν φωτίζεται το νέο σας

Όλα τα σημάδια νέου είναι άσπρα όταν δεν φωτίζονται, αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτού με τα χρωματισμένα σακάκια μας που έρχονται σε κίτρινο, πράσινος, μπλε, κόκκινος, ρόδινος, και το πορτοκάλι!

  • Προσαρμοσμένο acrylics για να καταστήσει το νέο σας λαϊκό!

Κόβουμε γύρω από τον ακρυλικό με μια ρέουσα πηγή για να δώσουμε στο σημάδι σας ένα καθαρό τέρμα, όπως επιδεικνύεται κατωτέρω.

Κίνα Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η ομάδα μας

Ομάδες πωλήσεων

Οι πωλήσεις μας θα σας συντηρήσουν ανά πάσα στιγμή. Το Professinal και ο ασθενής, οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οποιεσδήποτε σας βοηθούν να χρειαστείτε, δεν διστάζουν να μας έρθουν σε επαφή με.

Κίνα Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Αφήστε ένα μήνυμα