• Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd
  Κρίνος στις 26 Σεπτεμβρίου 2017
  Υπέροχος!! Μεγάλος αγοράστε. Φαίνεται πανέμορφος και εργάζεται χωρίς ραφή. Επίσης εύκολο μοντάρισμα.
 • Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd
  Lucy Swope στις 12 Αυγούστου 2017
  Διέταξα 3 αυτών των φω'των (στο ροζ, το μπλε, και κίτρινος), και τα αγαπώ. Είναι ελαφριοί, εύκολο να εγκατασταθούν, και να φανούν μεγάλοι.
 • Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd
  Η Samantha στις 24 Σεπτεμβρίου 2017
  Αυτό είναι χαριτωμένο! Ο γιος μου το αγαπά. Έρχεται με συνδέσεων τα στοιχεία μακρινών και τοίχων. Είναι πολύ ελαφρύ δεδομένου ότι είναι πλαστικό.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Sun
Τηλεφωνικό νούμερο : 18675537756
WhatsApp : +18675537756

Σημάδι νέου τσιγάρων Hookah σημαδιών νέου Hookah σημαδιών νέου Hookah Handcrafted

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Vasten
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Νέο-Shisha
Ποσότητα παραγγελίας min 1 ΜΟΝΑΔΑ
Τιμή USD90.0
Δυνατότητα προσφοράς 500 μονάδα την εβδομάδα
Λεπτομέρειες
Υλικό PMMA+ σιλικόνη εξουσιοδότηση 2 έτη
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ελαφρύ σημάδι νέου των οδηγήσεων τσιγάρων Shisha Hookah

Ξέρετε ότι έχοντας ένα σημάδι νέου τσιγάρων που κρεμά στο κατάστημά σας μπορεί να έχει πολλά οφέλη, επιχείρηση-σοφά; Τα σημάδια νέου είναι μια από τις αποδεδειγμένες και δοκιμασμένες εμπορικές στρατηγικές για οποιαδήποτε επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων τσιγάρων. Γιατί; Εδώ είναι μερικοί λόγοι:

 • Τα σημάδια νέου είναι ιδιαίτερα ορατά στους πιθανούς πελάτες. Χάρι στα φωτεινά χρώματά του, θα είναι μια ευδιάκριτη προσθήκη στο κατάστημά σας, είτε στο εσωτερικό είτε υπαίθρια.
 • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχετε το σχέδιό σας. Πολλοί κατασκευαστές σημαδιών νέου όπως το ledsignscraft.com μπορούν να δημιουργήσουν ένα σχεδιάγραμμα ακριβώς για το κατάστημά σας. Προσφέρει τις απεριόριστες δυνατότητες σχεδίου.
 • Τα σημάδια νέου τσιγάρων είναι επίσης energy-efficient. Δεν θα κοστίσει μια τύχη για να εγκαταστήσει και να διατηρήσει. Σε μια εκτίμηση, καταναλώνουν 50% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από τα κοινά σημάδια.
 • Αυτά τα σημάδια έχουν επίσης μια μακράς διαρκείας έκταση, έτσι είναι σοφό να συνδεθεί στο κατάστημά σας καθώς πολύ χτίζεται κατάλληλα, εγκαθίσταται, και διατηρείται.

Χονδρικό ~ υψηλό - ζωντανεψοντας ποιότητα καυτός πωλεί την έξοχη φωτεινή ζωηρόχρωμη οδηγημένη νέο signWholesale τιμή υδροσωλήνων καπνίσματος σημαδιών Hookah πινάκων σημαδιών των οδηγήσεων, γρήγορη παράδοση

1. Λειτουργούσα τάση: 85~265 VAC μέχρι 100, 000 ώρες του χρόνου λειτουργίας.
2. ON/OFF κουμπί και δύναμη διακοπτών ζωτικότητας ON/OFF.

3. κατανάλωση ισχύος 10~15 Watt που είναι σε μια πολύ καλή ενεργειακή αποδοτικότητα.

4. Ελαφρύς και εύκολος να εγκαταστήσει. Χρηματοκιβώτιο για να αγγίξει και να λειτουργήσει.
5. Για την εσωτερική χρήση μόνο.
6. Έξοχη λεπτή μέτρηση διάστασης σχεδίου εξεχουσών θέσεων: 23.6 " Λ Χ 23,6 " W x0 .6 " Χ

Εξουσιοδότηση

 • 100% θραύση που εγγυάται καμία.

  ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΝΕΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΟΡΟ

  ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΟΣΟΣΤΌ ΘΡΑΎΣΗΣ 1%

  Πολιτική εξουσιοδότησης επάνω στην αρχική άφιξη του προϊόντος: Όλες οι διαταγές είναι εγγυημένες για να φθάσουν χωρίς θραύση. Εάν επάνω στην παράδοση το σημάδι δεν ανάβει, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας (το sales@top-atom.com) μέσα σε 24 ώρες.

  Οι εικόνες μπορούν να απαιτηθούν σε ορισμένες περιπτώσεις προκειμένου να καθοριστεί η έκταση της ζημίας και της δράσης που θα ληφθεί από το ledsignscraft.com.

  Συμφωνείτε που πρέπει το σημάδι σας να χρειαστεί την επισκευή κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης ότι το NeonSign.com θα παράσχει τις απαραίτητες μονάδες που πρέπει να αντικατασταθούν. Θα είστε το αρμόδιο κόμμα για την παραγωγή των απαραίτητων επισκευών.

  Λόγω της φύσης του προϊόντος, δεν υπάρχουν καμία επιστροφή ή ανταλλαγή στα προϊόντα νέου.

Γρήγορο FAQ

Πού τα προϊόντα σας στέλνουν από;
Όλο το σκάφος προϊόντων από την Κίνα. Η διαταγή σήμερα και εσείς θα λάβει τη συσκευασία σας μεταξύ 10 και 20 ημερών για τα σημάδια 24x16in ή 16x24in και μεταξύ 12 και 25 ημερών για όλα τα άλλα μεγέθη στις ΗΠΑ. Αυτό το στοιχείο στέλνει από το Χονγκ Κονγκ. Οι επιλέξιμες επιστροφές όλες υποβάλλονται σε επεξεργασία στις ΗΠΑ.

Τι (Qty 2) σημαίνει σε έναν τίτλο προϊόντων;
Μερικές λίστες προσφέρουν τα στοιχεία σε ποσότητες 2 ή περισσότερων σε μια χαμηλή τιμή. Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία δεν πωλούνται χωριστά και προσφέρονται στις μαζικές εκπτώσεις.

Στέλνετε στα Box PO;
Δεν στέλνουμε στα Box PO. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε μια φυσική διεύθυνση όπως μια διεύθυνση σπιτιών, διαμερισμάτων ή επιχειρήσεων.

Πώς προσωποποιώ ένα στοιχείο;
Για τις εξατομικευμένες επιλογές δώρων μας, εισάγετε το επιθυμητό κείμενο στα παράθυρα κειμένου. Χρησιμοποιήστε οποιων δήποτε και όλα τα κεφαλαία γράμματα επιθυμητών και περιλάβετε τις αποστρόφους εάν είναι απαραίτητο. Θα προσωποποιήσουμε το στοιχείο ακριβώς όπως εσείς παρόντες αυτό! Ο οδηγός εξατομίκευσής μας για τα χονδρικά προϊόντα μπουτίκ παρατίθεται μόνο κατωτέρω (όχι JDS προσωποποίησε τα προϊόντα δώρων).

 

Συνιστώμενα προϊόντα